Cambridge, Harvard, Oxford, Yale, Minerva?

  • Torsdag, 6. april 2017 - 16:00 til 20:00
  • Odense Katedralskole, Jernbanegade 34, 5000 Odense C, Lokale Sol.salen
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2015, 2016
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Mandag, 3. april 2017 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Studieorienteret workshop om at studere i udlandet. Hør, hvad det vil sige at studere i udlandet og få tips og tricks til hvordan du opnår dine drømme om studier i udlandet.

Cambridge, Harvard, Oxford, Yale? Få hjælp til din ansøgning til et eliteuniversitet!

v/Project Access

Hvert år bliver der optaget danskere på verdens bedste universiteter. Ikke desto mindre er der fortsat en masse myter om finansiering, ansøgningsprocesser og studieopholder, der fraholder mange danskere fra at søge.

Hvis du drømmer om at læse på et af verdens bedste universiteter kan du ikke starte for tidligt! Uanset om du ikke har besluttet dig for, hvad eller hvor du gerne vil læse eller allerede er gået i gang med din ansøgning kan Project Access (tidligere kaldet DSA Talent) hjælpe dig på vej.

Project Access tilbyder gratis, personlig rådgivning til alle danskere, der drømmer om at læse på et af verdens topuniversiteter. Tilmeld dig på deres hjemmeside, så sætter de dig i kontakt med en dansker på dit drømmeuniversitet, der selv har været igennem ansøgningsprocessen og har lyst til at at besvare dine spørgsmål.

Til dette arrangement stiller Project Access med studerende fra nogle af verdens bedste universiteter samt en admissions tutor fra University of Cambridge, som er klar til at hjælpe med alt fra spørgsmål om SU til perosnal statements. De afholder workshops med gode råd til dit personal statement/essay, deres personlige tips til admissions tests, forskelle på USA og UK og selvfølgelig deres egne erfaringer med studier i udlandet.

Desuden får du mulighed for at høre om Minerva Schools at KGI, som tilbyder innovative bachelor-uddannelser, som kombinerer fire års rejse verden rundt med benhårdt, tværfagligt studie. Sammen med andre intellektuelle og nysgerrige internationale studerende sætter du dig selv op til succes i en global fremtid.

Program

16.00 Hvorfor skal du læse på et af verdens bedste universiteter? v/King's College London-stud. Emil Bender Lasse, Project Access

16.30 Workshoprunde 1*

17.20 Pause

17.25 Workshoprunde 2*

18.15 Spisepause

18.45 Workshoprunde 3*

19.35 Q&A and mingle

20.00+ Tak for i dag - Vi bliver og svarer på spørgsmål, indtil I ikke har flere

*Du kommer igennem følgende workshops i løbet af aftenen:

Workshop 1: Den gode motiverede ansøgning, reference, tests og interviews - både UK og USA v/Admissions tutor Dr. Emily Tomlinson, Cambridge University, og Cambridge-stud. Victor, Project Access
Workshop 2: At finde den rette uddannelse og universitet  v/King's College London-stud. Emil Bender Lasse, Project Access
Workshop 3: Minerva Schools at KGI v/Regional manager Lucian Consinschi, Minerva
 
 
MEDBRING: Papir og pen, din ansøgning hvis du er begyndt på denne og evt. pc

PRAKTIK: Der er spisepause men ingen forplejning, så HUSK madpakken!

FIND VEJ: Du finder Sol.salen på 1. sal her!

AFVIKLER: Janne - tlf. +45 2128 0736 mail: janne@ungetalenter.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

  • Antal deltagere:
  • Lærer: JH
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk