Odense Teater: Himmel uden fugle

  • Tirsdag, 25. april 2017 - 19:30 til 21:30
  • Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense C, Mødested: I café KONGENS HAVE
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2015, 2016
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Mandag, 13. marts 2017 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Humanistisk, kulturvidenskabeligt og dramaturgisk besøg på Odense Teater, hvor du bliver klogere på hvordan manuskript dramaturgi, instruktion, skuespil, scenografi mm bidrager til en samfundsaktuel historiefortælling og tematisk belysning.

Bemærk at du skal sætte TO DAGE af, hvis du vil deltage af denne aktivitet:

Del 1: Torsdag d. 16. marts kl. 16.00 – 18.00

Del 2: Tirsdag d. 25. april kl. 19.30 – ca. 22.00

Himmel uden fugle

v/Odense Teater

Kom med bag om scenetæppet på Odense Teater og ind under huden på teaterverdenen. Med afsæt i forestillingen ”Himmel uden fugle” oplever du hvordan professionelle dramaturger, skuespillere og scenografer arbejder med processen fra sceneprøver til forestilling.

Den aktivitet er to-delt og foregår over 2 dage. Den første dag er et besøg på teatret, hvor du først overværer en åben prøve på stykket og bagefter taler med Teaterdirektør og instruktør Jens August Wille samt skuespillerne Louise Davidsen og Lars Topp Thomsen. Hør om hvordan de arbejder med stykket fra den store helhed til den mindste detalje. Den anden dag oplever du det færdige produkt, når vi ser den færdige forestilling.

”Himmel uden fugle” er et nyskrevet drama af Julie Maj Jakobsen. En mand løslades fra et fængsel. Udenfor venter ham en verden, der ikke længere vil kendes ved ham, og som han også selv har svært ved at genkende. I en vildtvoksende fortælling følger vi ham og de mennesker, som mere eller mindre tilfældigt krydser hans vej det første skæbnesvangre døgn efter løsladelsen.

Uanset hvor forskellige de er, må stykkets personer på den ene eller den anden måde forholde sig til deres egen frihed og frihedsopfattelse. For hvornår er vi egentlig fri? Når vi ikke er afhængige af andre? Når vi omsider har realiseret os selv? Og hvad sker der, når vi forsøger at sprænge os ud af vores indre fængsler? Findes der overhovedet en frihed derude - eller kun nye celler, som vi straks må spærre os selv og andre inde i? Med ”Himmel uden fugle” stiller Julie Maj Jakobsen skarpt på vores forhold til egen og andres frihed – både på indre og ydre planer.
 
Tekst Julie Maj Jakobsen
Iscenesættelse Jens August Wille
Medvirkende Morten Brovn, Louise Davidsen, Lars Topp Thomsen, Kathrine Høj Andersen, Peter Gilsfort, Hanne Hedelund og Mette Kjeldgaard Jensen.
 

BEMÆRK: Denne aktivitet er delt over to dage. Tilmelding forudsætter deltagelse i både del 1 og 2 begge dage.

Pladserne til del 2 er unummererede. Forestillingen varer ca. 2 timer inkl. pause, så vi er færdige ca. kl. 21.30. Der vil under forestillingen forekomme brug af stroboskoplys.

FORBEREDELSE: Del 1 er i høj grad samtale med instruktør og skuespillere på forestillingen. Denne samtale kommer i høj grad til at være drevet af dine spørgsmål - så sørg for at have tænkt over hvad du gerne vil vide og have nogle spørgsmål parat.

PRAKTIK: Der er ingen spisepause eller forplejning

FIND VEJ: Du finder café KONGENS HAVE til venstre for hovedindgangen til Odense Teater, som du finder  her!

AFVIKLER: Janne - tlf. +45 2128 0736 mail: janne@ungetalenter.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

 

  • Antal deltagere: 20
  • Lærer: JH
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk