Copenhagen Business School

  • Tirsdag, 28. marts 2017 - 10:00 til 21:00
  • Copenhagen Business School, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg, Lokale 210 & s.01
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2015, 2016
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Torsdag, 23. marts 2017 - 12:00 - men du skal logge ind først.
Samfundsvidenskabeligt besøg på Copenhagen Business School, hvor du både oplever forskellige faglige forelæsninger og bliver introduceret til det at studere på CBS.

Business ved CBS

v/undervisere og studerende, CBS

Velkommen til en eftermiddag på Copenhagen Business School. Interesserer du dig for f.eks. økonomi og matematik, sprog og andre kulturer, virksomhedskommunikation, internationale virksomhedsforhold og opstart og udvikling af virksomheder, så kunne CBS være stedet for dig.

CBS er i dag et universitet med et bredt udbud af uddannelser. Handel og økonomi er stadig et centralt omdrejningspunkt i universitetets udbud af uddannelser, men på CBS er der også mange nye studieområder, såsom filosofi, kommunikation, psykologi og kommunikationsteknologi.

Besøget på CBS rummer dels et overblik over CBS’ uddannelser, dels et par smagsprøver på den forskning, der foregår på CBS, og ikke mindst et møde med CBS-studerende og undervisere.

Besøget afvikles i samarbejde med Akademiet Øst og sammen med deltagere fra Akademiet Midt. Akademiet sørger for transport mellem Odense og København, og denne transport er en obligatorisk del af aktiviteten.

Program:

10.00 Vi mødes ved busholdepladsen i Dannebrogsgade bag Odense Banegårdscenter

10.15 Afgang fra Odense til Frederiksberg med bus

13.00 Om studielivet på CBS v/Akademi-alumner & CBS-studerende Anne Hauberg, Christine Bang Kragelund og Julie Schroll Andersen

Hej skønne ATU’er

For mig var det rigtigt svært at beslutte mig for, hvad jeg skulle læse. Alle muligheder var åbne, men kun én skulle vælges. Jeg – og to medstuderende, Julie og Christine – vil dele vores erfaringer og overvejelser, når vi inviterer jer indenfor til tre personlige oplæg om (studie)livet i København, så I bliver klædt bedre på til at træffe det store uddannelsesvalg. Vi vil blandt andet komme ind på, hvordan det er at flytte til København, og hvordan det er at læse på CBS. I tænker måske, at det er et lukket forum, hvor man kun passer ind, hvis albuerne er spidse nok, skjorten er perfekt strøjet, og stilethælene klar til at klikke om kap? Om det reelt er sådan, finder I ud af, når vi mødes J

Vi glæder os til at møde jer – og vi vil meget gerne svare på alle jeres spørgsmål, så tænk gerne over sådanne på forhånd.

De allerbedste hilsner

Julie, Christine og Anne  

14.00 Velkomst og introduktion til CBS v/ Thomas Gylling, CBS Student Affairs

14.15 Forelæsning: “Danmark i verden – globaliseringen af danske virksomheder” v/Lektor Stine Haakonsson, Department of Business and Politics, CBS

15.15 Pause

15.40 Forelæsning: “Magtens netværk” v/Adjunkt Anton Grau Larsen og Assistant professor Christoph Houman Ellersgaard, Department of Business and Politics, CBS

Kl. 16.40 Pause

Kl. 16.50 Introduktion til CBS’ uddannelser v/ Thomas Gylling, CBS Student Affairs

Kl. 17.30 Tak for i dag på CBS

Kl. 18.00 Afgang fra Frederiksberg til Odense med bussen

Kl. ca. 21.00 (senest) Afsætning i Dannebrogsgade, Odense
 

TILMELDING: Tilmeld dig, hvis du vil med. I første omgang er tilmeldingen kun åben for Årgang 2015. Mandag d. 20. februar åbnes tilmeldingen også for Årgang 2016, hvis der er flere pladser.

BEMÆRK: Aktiviteten afvikles i samarbejde med Akademiet Øst og Akademiet Midt

PRAKTIK: Der er indlagt spisepauser, men ingen forplejning eller pauser til madindkøb -  så HUSK den store madpakke til både frokost, snacks og aftensmad. CBS byder dog på kaffe og kage i pausen.

FIND VEJ: Der er arrangeret fælles bus mellem Odense og København. Busturen er en obligatorisk del af aktiviteten. Vi mødes ved busholdepladsen i Dannebrogsgade bag Odense Banegårdscenter, som du finder her!

AFVIKLER: Janne - tlf. 2128 0736 mail: janne@ungetalenter.dk, kontaktes hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen. 

 

  • Antal deltagere: 50
  • Lærer: JH
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk